Testimonial

Da jeg havde brug for grafisk hjælp i vores marketing afdeling, var der ingen tvivl om at ringe til Lotte – for Lotte har styr på sin grafiske viden og kunne. Og fra første møde med Lotte, kunne jeg mærke, at jeg trygt kunne overlade opgaven til hende.

Det er ikke bare Lotte’s enorme viden om alle de grafiske programmer, opsætning og grafiske øje man får ved at hyre hende ind – man får også en sød og dejlig pige, som kan løfte humøret i ethvert kontormiljø.

Jeg kan varmt anbefale Lotte’s grafiske hjælp til løsning af alle typer grafiske opgaver – lige fra opsætning af visitkort, hjemmesider og større kataloger.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har samarbejdet med Lotte!

Lotte er fantastisk dygtig til at fange, hvad vi ønsker, og har ramt plet i forhold til, hvad vores virksomhed gerne vil signalere. Vi får meget ros for både annoncer og vores nye hjemmeside, som Lotte også har udarbejdet.

Lotte Thorup har været med til at udvikle Skanderborg Kommunes personaleblad Os Imellem. Lotte er  rigtig god til at sætte sig ind de grundlæggende idéer bag vores visuelle koncept, og det vi ønskede at signalere med bladet. Hun omsatte ubesværet vores tanker til et flot og gennemarbejde personaleblad med stilsikker sans for detaljerne. Bladet blev i øvrigt kåret som det næstbedste kommunale personaleblad i Danmark.

Lotte har været fantastisk god til at lytte og forstå vores virksomhed, for så derefter at udvikle et grafisk udtryk der præcis afspejler dette. Lotte er god til at skitsere mulige løsninger, så man får hjælp til at skabe overblik og kan træffe de rigtige valg. Opgaverne er altid blevet løst hurtigt og fleksibelt. Man ville ønske der var flere ting i virksomheden man kunne bede Lotte om hjælp til!